Lilypie First Birthday tickers

Uträkning

 
Du är på dag 120 av 280, (42.9%)
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 0 fulla dagar (v17+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 sep 2010

Saknar Papi...

Jag brukar skälla på Papi för att han inte lagar mat åt mig. Det är ju helt sjukt. Papi är helt underbar. Helt nykär. Hur kan man vara så underbar. Så klok och karaktärsfull karl får man leta efter.
Papi är en inspirations-källa och han kan ha en förbannat bra humor. Nu saknar jag honom...

Snacka om blödig jag känner mig då jag sitter och lyssnar på Take my breath away nu... Oh Papi!


(Kan skriva sånt här nu, för Papi läser inte min blogg längre =S. Då törs jag. Annars skulle jag bara säga "skärp dig!!!" o han skulle reta mig. Sånna är vi. Pratar inte om det så ofta, men vet att vi båda är helt galna i varandra. Precis så ska de va ;)...)







Hungrig...

som en gris. Ett tag var det lite bättre men nu håller ja på att svimma av hunger hela tiden. Inte fått pengar av Csn. Gud vad jobbigt det är =S!

Pizza

Hmm jag som äcklas av fet mat. Ser nu fram emotpizzan karln snart kommer hem med. Lite frustrerande att upptäcka den godaste pizzan i hela världen när vi flyttar fr detta kvarter. Typiskt.

Eg ville vi ha kött o potatis. Men jag har ätit fruktansvärt dåligt idag så vi ville ha ngt snabbt. Hungrig som en gris.


Magen v16+6


Hamlet innan vi bevittnade det totala fylleslaget!


Jag med min Fish and Chips. Skapligt besviken för remoulad-såsen har de bytt ut mot ngn mindre god variant. Likadant med fisken. Såg ut som en fritterad korv o köttet däri var segt o slmmigt. Kunde inte ens dela det med gaffeln. Inte varit med om det med fisk ngn g. Tappade hälften av pommesen på golvet och servitrisen plocka undan maten då jag bara ätit upp hälften. Äter ju sakta oftast nuförtiden. Jaja va ju lika bra, det var ju inte så gott ;). Salladen var dock god ;)...



Sällskapet desto bättre ;)!
Papi var ganska nöjd med sin burgare, dock inte hemmagjord. Det är ju ett minus. Men han verkade inte tycka att det var ngt fel på Hoffen =)!


Bortglömt skötbord

Vi har köpt ett skötbord vi glömt att hämta ut. Iof tror jag att de skrev fel i butiken för tror inte ens det var öppet igår och de snackde om "måndag". Fast det stod den 28e på pappret. Jaja får ringa dit o se hur vi kan göra. Det som är tråkigt är att Papi inte kan hjälpa till att hämta för han slutar 17 och de stänger 15.45. Hur ska man få hem den då? Sen känns det lite trist att kånka på den över hela stan. Jobbigt, svårt, pinsamt, onösigt. Då vi flyttar om ngr dagar. Hade velat ta den dit direkt. Framförallt då det är så jobbigt att få hem den =S! Men jag ska höra med de hur man kan göra. Får ringa nu

Sen blire plugg...

Tog "ledigt" fr pluggandet igår. Ikväll blir det att färdigställa ugn 4 arbeten i sve tills imorgon. Puh! Lyckas kanske hinna med 2. Men det är alltid ngt! Jag skriver ett arbete om en nobelpristagare bla. Jag valde Isaac Singer. Han skrev novellen Jentl som sedan blev filmen Yentl med Barbara Striesand i huvudrollen.

Nu ska jag nog sätta på kaffe och göra frukost så Papi vaknar!


GRATTIS FASTER REBECKA!!!


Idag är det 18-års middag för "Faster Rebecka"!!!
Gud vad trevligt det ska bli! Gillar Papis släkt, de är genommysiga varenda en. Eg är Faster Ronja och Rebecka Papis kusiner. Men vet inte vad det kallas till Pyret. Vet ju att deras barn blir Pyrets sysslingar. Men enl mig spelar det ingen boll ;). Kusinerna står så nära Papi så jag tror allt att det är Fastrar!
Ska tjyvkika på Faster Ronjas balklänning idag med tänkte jag!!!




Äckel-hungrig!

Som vanligt blir det bara stökigare och stökigare då jag städar. Nu är man hungrig som tusan m =S

Tenta i Samhäll!

Förresten jag klarade av en tenta igår! Fick G iaf, otippat, hade inte ens pluggat inför det (visste inte riktigt vad jag hade prov på haha). Iof vill ja ha mer än G i alla ämnen, men läraren säger ändå att jag ligger bra till. Nu har jag pluggat ikapp i samhäll!!! Skönt!

Nu ska de plockas, Papi diskar.Det är lite hans grej. Jag ska plocka och förbereda för ikväll!!!

Godmorgon!

Lite musik och frukost på detta, sen städa, diska, laga mat o plocka för fulla muggar! Ikväll har vi näml en lite halvspontan påskmiddag eftersom Moster L, Morbror P och Mormor drar till london över påskhelgen. Nästa helg ska vi till Papis mostrar! Alltid trevligt!

Papi är pigg under omständigheterna ;). Jag har lite migrän och är kass i magen. Tror jag och Papi hinner fixa lite idag, vi är ju sånna som behöver en morot för att göra ngt ;)! Vad kan väl då bli bättre än påskmat :D!

Ska ta ett kort på magen och lägga upp på bloggen sen, många som frågat om den växt ngt =)!

Höres sen!

Kramar ♥

Politisk dag!

Inte allra minst för att jag har Samhäll b la idag då det ska snackas politik. Utan politiker kommer till skolan idag för att se hur allt går till haha!!!

Oj oj, ja har varit på skolan 3 gr,inte ens heldagar, Jag pluggar u hemma, o kan absolut inget av det han sa senast. USch haft så mkt.
Sen har jag haft feber hela natten, legat och svettats och varit iskall om vartannat!!!
Tog en tablett då jag vaknade och nu känns det liiite bättre. Men tröttheten kan man ju inte göra ngt åt. Får fortfarande ont i huvudet av ljud o rörelse, och jag ska ha lektion m Lasse hela dagen idag ojojoj....

Fattar inte att jag kan ha sån otur, är ju ofta sjuk. Men detta är ju larvigt!

Hoppas det blir bättre till senare. Då ska jag låna böcker, plugga sen städa.


Kram o hej♥

Oj kom hem sent idag!

Nu blir det kyckling-sallad med parmesan, vitlöksvinägrett, krutonger, avokado, gurka. Ska bli gott!!!

Streeess

hm inte sovit mkt alls. Mått dåligt och mår förvisso fortfarande dåligt som en gris. Men inte blir det ngn vila för det. Jag sitter och skriver ett arbete om nobel-pristagaren Isaac Bashevis Singer. Sen blir det Ma, sen Religon och Samhäll. Jösses kan man vara mer stressad asså?
Men det blir nog en fika m Moster L och Morbror P sen och et får en ju att ryckas upp en hel del!

Nej nu måste jag fortsätta!
Hej o hå!!!

Te skolan!

off she goes!!

Mår illa...

Nu för tiden mår jag väldigt väldigt illa. Orkar inget, den lilla orken jag har får gå till att plugga. Så kräks jag så dant med. Har lite panik, min Barnmorska sa ju att den andra trimestern var den som var "bäst" vid tredje börjar man troligtivis må lite sämre igen. Den andra trimestern är ju snart slut!
Bara 6 v kvar, och det är NU jag ska må bäst på hela graviditeten. Får knappt i mig mat, men Gumsan tröstade och berättade att Pyret får näring ändå. Det är ju ändå huvudsaken!

Har känt små pickande saker i magen, igår när jag satt och läste, så hade jag den tunga boken lutandes på magen. Det pickade som bara tusan då, trodde först att det var min mage som "strulade" men när det bara fortsatte och exakt på samma ställe,så fattade jag tillsist att det var Pyret till slut. Snacka om AHA-upplevelse. Kanske gillade han/hon inte att jag hade boken där?  
Men "pickandet" är så vagt än, ser fram emot den där rediga sparken, då det känns rejält och inte går att missta.

Nu måste jag fixa mig till skolan, känns sådär m sura uppstötningar, migrän, kramp och dålig i magen.
Men jag har så mkt att plugga igen!

Många kramar på Er!!! ♥

Synd...

att påstå att det går bra med pluggandet, visst en liiiiten bit har man väl kommit. Inte heller städ el packning. Inte ens börjat. Moster J flyttar ju samma datum eg, el inte direkt för hon har förhandlat till sig ngn extra flytt-dag. Det är ju bra.

Hon har verkligen panik om flytten, en annan hade det inte alls. Men nu kom den ;). Kom på att Moster J skulle få böter varje gång hon sa ordet "flytt" då hon var här igår. Tyvärr kom jag på det försent, dock sa hon det flertalet gr fter det ändock. Hade jag kommit på det tidigare hade jag varit en rik kvinna!!!

Får bjuda hit henne igen, bra eftersom man är så fattig ;)!

Nej som sagt inte mkt har blivit planerat, men en påsk-inspirerad middag m familjen i helgen (eftersom hälften av de ska iväg till London under påsk).

Godmorrn!

Ser vi vad fin bloggen blivit? Moster L som är så duktig. Nu ska jag sätta mig och äta fruksot. Sen blir det tillbaka till datorn lite senare. Kram kram

Hallå...

Är hemma idag och pluggar noveller och sagor. Har sådan migrän så får plugga hemma ist. Surt för dt går allt lite segare hemma

Long time no see...

Varit lite dålig på att uppdatera så jag tänkte redogöra för ngr dagar här nu tänkte jag =).

ONSDAG
Jag är hemma, Papi slutar tidigt och vi bestämmer oss för att åka ut till IKANO med Moster L och Morbror P. Vi började med Babyproffsen, de hade så mkt saker. Vagnarna var dock inte riktigt i min smak. Jo visst det fanns väldigt många fina. Men jag känner lite så att nu när vi bestämt oss för att lägga ugn 8 000 kr på en vagn (eller ja det är ju inte helt fel om vi hittar ngn vagn som passar oss och är billigare självklart! Men där är maximum-priset) så vill man ju gärna att den ska nå en över ens knän alternativt att man överhuvudtaget ska kunna ta bort liften fr vagnen. Papis favorit var förvisso jättefin men oerhört opraktiskt. Vit (!!! hmm) i konstläder och väldigt låg =S.
Kändes väldigt kul att vara där och titta lite, men man blev ju lite kallsvettig och yr i bollen ;).

Sedan drog vi till Ikea, där åt vi. Väldigt god Ceasar-sallad hade de! En av mina absoluta favorit-rätter. Var lite kul då jag berättade för Papi att det var ansjovis i dressingen, han som tidigare sagt att den va "sååå gooood" gjorde lustiga miner då haha!
Köpte ett uppblåsbart underlägg till skötbordet och ett gosedjur mest för att ha köpt ngt ;)!
Sen kollade vi lite mer inne på Ikano innan vi åkte hem. Helt slut var vi!!!


TORSDAG
Mormor och Moster J kom förbi. Mormor hade med sig frukt, tacksamt för jag är nu inne i en fas då jag äcklas extremt av alltför söta el feta saker. Snackade skit. Papi kom hem fr jobbet. En lugn dag som slutade med att man kräktes som en galning =S.

FREDAG
Ringde skolan för att se om det var dags att kicka igång snart! Blev att springa dit direkt och sätta igång på högsta växeln!
Jag och Papi fann anledning att fira, så efter en 3-timmars fika med Morfar så gick jag och Papi till Bk där vi tog en After Work (läs Fanta för min del). De hade en snacks-buffe med taco och chickenwings bla. Gott men ätit godare. Men priset var så ofantligt billigt så vad kan man förvänta sig ;)!
Efter det gick vi till hemköp för att köpa bärs o päronsoda till Papi och mig. Gick sen till Vänninan J som hade födelsedags-galej! Väldigt trevligt med bra umgänge, god morotskaka och bra musik.  Var kul att vara ute och röra på sig lite. Jag tycker det är jättekul med fest fortfarande, det enda minuset är att folk blir genast obekvämma då en annan är nykter. Alltså blir lite obekvämma med en nykter person på festen utifall att de skulle säga el göra ngt dumt. Så med andra ord våndas ju många andra fastän inte jag själv. Det är nog det enda negativa. Tycker också kommentarer, som svar på att man inte ska gå till en viss pub el ett discotek, som att "jaaaa just det du är ju gravid. Nej då kan du ju inte gå till en Pub el disco!". Många gr har jag då inte gått för att jag ev inte har ngt att ha på mig, el varit uppbokad på annat. Personligen tycker jag deffenitivt att det kan vara kul att gå ut. Se lite folk, göra sig lite fest-fin. Sen är det inte samma sak i mitt glas, jag kommer antagligen gå hem tidigare, och inte va högljud (bara nästan). Nu pratar jag inte om personerna på festen utan bara generellt! På festen kände jag mig mer än välkommen!
Men gick ju som sagt hem lite tidigare. Var tänkt att det skulle bli ngn form av Fredgasmys (jag sitter vid datorn och Papi spelar tv-spel online m Morbror P ;)..). Men var inte hemma länge innan den totalla kaskad-kräkningen kom igen. Tappade upp ett bad för det får mig oftast att må bättre. Hade hinken bredvid och kastade upp frekvent i den. Dessvärre hann jag inte till hinken till sist. Det är ju inte så svårt att förstå vad som hänt. Satt och kände mig väldigt äcklig, det var ett "new low" på ngt sätt. Började gråta och jaga upp mig själv, hade kramper och Papi kom till undsättning och tog hand om mig.
Så denna afton har ma både haft det ofantligt kul, och ofantligt, som vi östgötar säger, träligt!

LÖRDAG
Seg dag som så många andra. Seg i starten. Men tar ganska raskt tag i ngr läxor. Ett referat på en artikel (gillade den inte så det var ju tur att ett referat ska vara opartiskt!) och en recension på en bok. Valde "9½ månad" av Annika Lantz. Väldigt bra bok. Referatet är jag mer nöjd med, recensionen är ok men inte mer. Det är en läxa tills imorgon så jag tänkte skicka in det idag. Tänkte länka den här så ni får se hur den blev också.
Kvällen bjöd på en "promenad", var så kort så vet inte om det räknas. Gick först till kiosken och köpte festis och sen till Trädgårdsföreningen där vi satt och pratade lite, det var väligt trevligt. Som alltid när man är ute och promenixar med Papi. Vi gick till Hemköp för att styra upp Lördagsmys då den sena Fredags-varianten uteblev. Sprang omkring som galningar och jag kune inte komma på vilken sorts kött jag ville ha, tills jag kom på att jag inte behövde äta ngt! Det blev Pommes m grönpepparsås och tomathalva för min del och samma för Papi minus grönsak pluss grillad kyckling. Väldigt gott och jag kastade inte upp. Höll på att göra det av festisen tom. Tror att pommesen m sås kan vara min räddning. Tyvärr för det är ju inte direkt nyttigt =S!!!
Men är ändå tacksamt när jag mår som värst och inte får i sig ngt alls =S.
Kollade på "Number 23" med Jim Carey, skitbra film. Fick kramp i armen och Papi fick massera mig. Somnade fast det gjorde inget för jag hade sett filmen en gång innan. Vaknade och vände på mig och såg Papi sovandes med x-box handkontrollen i näven haha. Sov där hela natten och fick knappt ens i mig ngr chips! Skandal!!!


Vad som händer idag skriver jag senare!

Kram kram


Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost, toast och frukt! Gott!
Sprutan kändes inte alls och har gjort mindre och mindre ont på sistonde. Det är Papi som är så smart och kom på att jag var tvungen att sitta mer upp, så han kom åt fläsket bättre!

Tänkte att jag skulle försöka sy lite idag, vi får se hur det blir med det.

Kram ♥

Ibland har man det bra!

Idag lagade jag Crêpes till Papi att ha som matlådor!!!
Det uppskattades rejält, har ju varit dålig på att skämma bort honom på det viset på sistonde!


En typisk Stekare!


De ser ju lite roliga ut, orka inte hålla på att göra de perfekta. Sen fungerar
ju inte ugnen heller så färgen på osten är ju helt obefintlig.
Blev ngr fler men de är i annan annan form utanför bild.
Så nu blir han nog mätt Papi!!!


Och nu gör Papi egengjord Tomatsås till mig :D!
Gott vad gott det kommer bli, synd att jag inte kan blogga dofter! Mmmm säger jag bara. Papi är bäst!!!!

Veggo-biffarna!


Riven morot, riven ost, hackad mandel som jag torrostat i panna innan,
finhackad lök, spiskummin, grillkrydda, vitpeppar, paprikakrydda.



Skål med morötterna, löken, osten och mungbönor med och utan skal.
(Det gula på bilden är de skalade bönorna, de gröna är oskalade och litet
lätt överkokta. Blir en bättre konsistens i smeten)



Krama smeten hårt så den vätskar sig. Gör biffar och täck de med ströbröd.



Kyl de innan du steker de. Så att de är mer fasta.


Jättegott :D

Helgen!


På väg till Johannelund. Tog oss 1 ½ timme att gå dit fr stan. Det var så halt.
Lite "Fångarna på fortet" på lördagen!


Hmm vilka små lass på tallrikarna! Gissa vilkas ;)! Skyller på Moster L
som gör så ***** god mat ;)!



Dogge var lite mer fin i kanten då det gällde stora lass mat.



Så här nöjd ser man ut om man blir bjuden på mat! Trött men glad.
Notera även mina disco-kulor i öronen. Va ju melodifestival för fasen!



Jag sitter och äter godis (snyggt haha) och glor på melodifestivalen medans
Morbror P och Papi posar.


Nu är vi alla helt inne i tvn!



Delar av järnligan, Moster L tar ju kortet!!!



Morfar... han gillar inte melodifestivalen, men middag gillar han!



All Bran och toast!

Inte helt fel, =). Segt att det är Måndag, massa att fixa. Men ska göra mig själv lite glad genom att göra matlådor. Jag passar på då jag orkar lite ;). Så himla bra att ha hemma =D!
Jag äter mkt mindre nuförtiden, är inte riktigt lika hungrig som jag var förut. Men sen kastar jag ju inte upp lika mkt iof.
Bm säger dock att jag äter bra =).
Igår åt vi gratäng med kött, väldigt gott. Kollade på filmen "Precious", väldigt väldigt bra var den! Den berör. Jättemkt!

Snart är Anna som vann melodifestivalen på Vakna med the voice. Det måste jag se!

Hungrig!!!

Jag äär så hungrig. Kramper i hela magen. Var ett bra tag sen man hade de där panik-hunger känslorna. Vet inte om det är att jag blivit bättre på mina rutiner, vet när och hur jag kan äta. Eller att jag börjar må lite bättre (med undantag för just nu dvs). Tror det är en kombo av de båda. Är det nu det vänder tro???? =O Vågar knappt hoppas.
Men inatt och i förrgår-natt har jag inte behövt gå upp ngt på natten, varken för att kasta upp eller pinka (visst har jag vaknat väldigt väldigt tidigt och gjort det men inte alls som det var förut). Hoppas verkligen att det är en trende som håller i sig =)!

Papi♥  har fixat frukost nu. Höres sen!

Chao

Rätt låt vann!!!

Anna vann festivalen och det var den bästa låten. Tror att Anna vann extra-poäng hos svenska folket också, vilket det inte är något fel i, då hon är en väldigt "likeable" person och med tanke på att hon så sent som förra året var med i Idol och inte ens vann. En liten Törnrose-historia på något vis. En väldigt trevlig afton har vi haft. Fylld av god mat, snacks festival och trevligt umgänge :D!
Jag tjöt då Anna vann såklart. Det här har varit den bästa festivalen NÅGONSIN. Alla som känner mig vet at jag gillar Sylvester. Jag gillar även Rybak! Väldigt bra allt!

Nu har "Kom kom kom som en som som som" fastnat på huvudet bara. Vi är hemma nu, Papi spelar tv-spel med Morbror P (via nätet) och jag sitter med datorn i knät. Redan fixat mig och är trött!
Moster L hade ett väldigt trevligt recept på kttfärsås som jag ska göra här hemma ngn gång!
Mormor och Morbror P hade inte hört Pyrets hjärtslag så de fick höra det innan vi drog hem. Denna gång låg pyret mkt mer till höger än vad hon/han brukar. Kul när Pyret rör sig sådant.

Tog lite foton idag, ska lägga upp de imorgon tänkte jag.
Nu blir det krama Katten och sova!

Stora kramar

Hemma hos Moster L på Schlagerafton!

Sitter nu i Moster Ls kök och tittar på när hon rör om i grytorna. I de är det pasta och köttfärssås! Oj nu är maten färdig!!! Uppdaterar mer sen! Det ser jättegott ut!
1, 2, 3 MUMS!!!


Trööött

nu blir det sängen för min del...

mmmm maaat!

äter liiiite Mormor kommer hit sen och då är det inte omöjligt att hon kanske kommer med lite mer mat ;). om en har tur haha.
Älskar hennes dagis mat och OM det blev rester så KANSKE hon kunde komma med lite. Fattar inte vad problemet är, ge inte ungarna mat då?! Eller så mkt iaf!
Jag är ju gravid för fasen!!!!! ;)

Godmorgon!!!

Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om sprutan tidigare! Idag gjorde det mäkta ont. Att jag någonsin kommer ta sprutan själv är helt uteslutet kan jag säga. Papi blev så ledsen när jag fick så ont stackaren. Bm har sagt att det blir värre vartefter, dels för att man blir extra känslig under huden av det blodförtunnande och för att det nu är svårare att få ett stort grepp innan man kör in nålen.

Tänk när Pyret kommer. Vilken grej!

Var hos Gummsan igår, var inte tänkt att jag skulle vara där så länge. Men man har ju alltid så trevligt. Hon bjöd på god lax och visade förlossningsbilder från en bok. Det var minst sagt, intressanta, bilder. Lika bra att vara bra förberedd men de där bilderna känns väldigt långt bort. Började skratta helt hysteriskt och såg ut som ett frågetecken. Väntade på att Gummsan skulle säga "Neeeeeeej jösses jag skojade bara! Här är de riktiga bilderna!", men det gjorde hon inte.


Lagar mat!

Och väntar på att ugnen ska bli varm. Tänker på Papi! Längtar efter Pyret också. Festligt att sakna någon så som jag aldrig någonsin har träffat. En väldigt väldigt lustig känsla, och skön sådan. Vi är inne på den 4e förpackningen sprutor, och priset är redan nere på ca 150 kr (kommer inte ihåg exakt). Vad skönt att man ändå får en rejäl rabatt närman inte kommit upp i högkostnadspriset!!!

Ser fram emot sommaren. Så himla sugen på att ha det öppet hemma, rå om plantor, slippa ha lager på lager på sig och äta GRILLAT!!! Ska dra på stort på den fronten i år ;)!

Seg!

Hallå hallå. Gud vad seg man är då. Vaknar alldeles för tidigt känns det som, är ju ingen som är vaken vad 6.30!

Jag och Papi har ätit lite "enklare" mat på sistonde. Försöker spara in lite pengar. Inte att vi för den delen slösade förut eller inte var ekonomiska. Vi tänkte mer att Pasta med pesto är godare än makaroner och fiskpinnar, och inte dyrare då heller. Vi brukar laga mycket själva och tänker på vad det är extra bra priser på (nu under graviditeten har det väl varit sådär med att laga mat tills när Papi kommer hem från jobbet).

Men nu har vi försökt att äta av det vi har hemma. Blivit en del pastagratänger. Mycket pasta pasta pasta. Jag som inte är så förtjust i det. Dock har det funkar väldigt bra. Både jag och Papi har blivit positivt överraskade över hur man klarar sig utan att köpa massa strunt.

Idag när jag tog frukost i kylen såg jag alla bönor som jag stod och kokade för ngr dgr sedan. De ska jag göra veggo-biffar av sen, ngt som både jag och Papi tycker är jättegott. Ett bra tips ifall ni har vita bönor (INTE med sås utan vanliga på burk eller som du kokat själv) stora som små, är att göra mos av dem. Gör som när du gör potatismos men byt bara ut mot bönorna ist. Betydligt nyttigare, framförallt om du byter ut smöret mot olivolja. Och vääldigt gott. Nu har vi bara mung-bönor och lite linser så biffar it is!!!


Bråkiga hundar!

Kollar på tv3. En tjej som läxar upp bångstyriga hundar! Hon är väldigt duktig och jag är väldigt trött!
Papi ligger och sover bredvid. Katten med. Söta är de!
Nu börjar det på tvn igen. Hörs imorgon!

Kramar!!!

Kräftor

såg förut på Livsmedelsverket att jag får äta kräftor!!! Det blev jag väldigt glad över, har varit (ÄR) så sugen på kräftskiva! Problemet som jag nu kommit på är ju att det är inte så *** lätt att styra upp en KRÄFTSKIVA för en pers =S!

Nu ska jag och Papi kolla på Landet brunsås och bli sugen på mat =D!


Pyret har hicka?

Long time no see!
Synd att jag varit dålig på att uppdatera, för för en gångs skull har jag varit ute lite ur mitt ide!
Är väldigt segt nuförtiden (nja har ju varit det under hela graviditeten).
Men allt är ju väldigt roligt ändå. Kan inte riktigt fatta att Pyret är så stort heller (12 cm denna vecka). Väldigt kul och det syns nu. Fast bara jättelite, och tur är väl det eftersom jag inte är så jääättelångt gången.

Har känt lite kittlingar, jättesmå ryck, eller hur man nu ska förklara det. Undrarde så vad det var för ngt, vet ju att man inte känner sparkar och dyl i denna vecka. Men det var ngt jag aldrig känt förut. När jag flera dagar senare läste om vad det är som försigår i magen, såg jag att det stod att man kan känna av Pyrets hickningar väldigt svagt som små kittlande käsnlor i magen. Det är precis så det känns så är ganska säker på att det har varit det! Jättehäftigt verkligen!!!

♥♥♥

Uträkning

Du är på dag 97 av 280. (34,6%).

 
Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 5 fulla dagar (v13+5).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 sep 2010
Du har 183 dagar kvar till beräknad förlossning.

Moster L gästbloggar!

Nu är de moster L som gästbloggar i detta krypin!
Sitter just nu med Mami i sängen och snackar lite skit.. vi hade nyss ett skrattanfall då vi satt och lyssna på pyrets hjärtljud genom en apparat.. jag har på högsta volym då jag letar för fullt efter den lillas hjärta och då börjar såklart Mami att gapskratta och jag hoppar högt då de låter som FAEN i hörlurarna.. inte tänker man på att sänka eller ta av sig lurarna heller.. Mami börjar gapskratta ÄNNU mer utav denna scen och jag slänger av mig lurarna.. då ligger hörlurarna och typ vibrerar och låter som fan på sängen vilket får Mami att garva ÄNNU mer utav sitt oväsen.. där låg vi i sängen och skrattade ikapp med allt ljud ifrån hörlurarna ;) går inte förklaras, måste upplevas!


Samtidigt så sitter Papi och Morbror P och spelar tvspel där ute i vardagsrummet med snacks och öl.. Morbror P och jag kom hit vid 18.30 och har käkat god mat och kollat på melodifestivalen.. vet inte om vi har några direkta åsikter om det.. lite långtråkigt att se alla uppträdanden om och om igen, och nästa vecka är de samma sak igen ;)

Igår var även jag och Morbror P och hämtade ut Lady Gaga biljetterna! Yaay. Har pratat lite om konserten nu på kvällen, de ska bli riktigt kul i maj =) Nu ska jag och Mami fortsätta att youtuba Gaga:n.

Mmmätt!

Papi gjorde potatismos och pannbiff nyss (både var halvfabrikat men jääättegott ändock)!
Skönt att bli serverad lite mat! =D.

Nu ska jag ligga och hicka medans Papi och Morbror P spelar spel eventuellt. Papi är väldigt sugen, får se vad andra parten säger ;).

Sedan blir det mys för båda paren! =)

Höres sen... tjoho ♥

La Familia!


Magen!

Ett foto på buka =)


GAGA!!!

JAAAAAA!!! Moster L fixade biljetterna till Lady Gaga!!!
Vi satt inne på www.ticnet.se och var så nervösa, blir aldrig klokare på deras "kö-system".
Men varför gnälla, biljetterna är införskaffade!!!
Det blir jag, Papi, Moster L och Morbror P! Ja och Pyret så klart, får man inte glömma. Hur skulle det se ut om vi hoppade in i bilen och glömde Pyret =S.

Nu kommer vi ju få reda på om Pyret har någon bra musik-smak. Hoppas verkligen det, annars får väl jag sitta i baren och dricka sodavatten och knapra nötter samtidigt som jag gungar baken i takt till Gaga i salen bredvid.

Moster L har hjälpt mig att söka på nätet om det är någon "fara" för barnet att gå på konsert och det ska det inte vara.(Ska givetvis prata med min Barnmorska innan dess.) Självklart ska man inte ha ståplats osv men det säger ju sig själv. Dock kan Pyret visa sitt missnöje genom att börja sprattla och då får man ju ut som sagt.
Men hur vet ja om Pyret våndas eller DANSAR!!??
Tråkigt att inleda våran relation med at ta bort honom/henne från en asbra konsert med en jättekänd internationell artist mitt under introt till "Bad Romance".
Pyret kommer ha en "Jävla Morsan!!!"-attityd från första början =S....


Bokat tid för nytt UL

Nästa blir på Moster Ls födelsedag den 14de April! Längtar redan =D!

På tal om Moster L så ska vi försöka fixa en grej nu, uppdaterar er sen om hur det gick!!!
Håll tummarna! =D


Hej

Jag har varit helt dålig på att uppdatera, igen! Men jag har dock försökt. Bloggen krånglar ju lite så inläggen kom inte upp =S.
Åt just frukost, blev toast. Med ost och marmelad var det tänkt, men såg att det var ALKOHOL i marmeladen. Så tog banan på istället. Var jättegott, men nu mår man ju som alltid efter frukost!

Idag kändes sprutan ingenting. På sistonde har det börjat göra mkt mer ont. Papi säger att det är för att han har lite svårare att "greppa fläsket" (vi använder så fint språk i vårat hem, notera gärna det) nuförtiden. De orden var ovanliga ord i mina öron.

Ett kärringvil nu och hoppas man mår lite bättre till senare då jag hade tänkt att hitta på lite saker =)

Uträkning

Du är på dag 90 av 280. (32,1%).

 
Du är i vecka 13.
Du har gått 12 fulla veckor och 5 fulla dagar (v12+5).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 sep 2010
Du har 190 dagar kvar till beräknad förlossning.

RSS 2.0