Lilypie First Birthday tickers

Länge sen!

Väldigt längesedan jag uppdaterade sist. Så här lång tid får det inte gå!!!
Mkt har hänt.
Dock har jag börjat kasta upp rejält mkt igen. Inte för att det slutade direkt. Lite jobbigt med de där kaskad-kräkningarna.

Dock sparkar det som aldrig förr. Papi har kännt flera gr, Moster L en gång och även Gummsan.
En väldigt härlig känsla. Längtar efter att få träffa Pyret.

Snart är det även dags för Lady Gaga konsert! Hoppas allt kommer gå bra. Skriver mer sen!!!!

Kram på Er!

=O

Nu tjuter ja igen. För att låten ja tillägnade en så bra låt te Moster L. Nu ser jag suddigt... måste ju plugga haha

GRATTIS MOSTER L!!!!!!!!!!

♥Moster L♥ fyller år idag sötnosen!!!
Jag och Papi ska hälsa på henne efter UL idag (ska kolla könet, det ni). Trevligt ska det bli!!!

Till skillnad fr det förra inlägget blir det mer ös i detta. Denna låten tillägnas Moster L. Parteeeeey!!!
FIIIIIREEEE....!!!!


Haft en svacka...

Vart seg ledsen men framförallt stressad!!!
 

Har tjutit VARJE GÅNG  jag hört denna låt med Alicia Keys. Inte för texten (handlar ju om att förlora sin kärlek o som tur är är Papi kvar efter att bli skälld på en del. Tack gode gud!). Utan den är så fin, låter så fin. Är så lugn. Så tjuter ja för att hon har så fina leggins på sig i videon, o bälte. Sen tjuter ja för att ja inte har det... el kroppen att ha de på....

Sen tjuter jag för att jag kommer på att de gör inget, för världens härligaste låt spelas....






Tror det är bättre....

idag. Men vet inte, inte hunnit känna efter. Tjöt som tusan mot Papis bröst igår. Nu ska jag till tandläkaren. Får se hur det går.

allmännt depp....

usch väldans nere... hur ska man hinna allt. Hur ska man palla... vad ska man göra?
Vill inte bara gnälla, vill inte bara negga. Nej nu måste jag avbryta detta positiva inlägg, ty jag mår illa och ska till Porslinsguden.


Inte sovit idag...

Sura uppstötningar o kan inte ligga på ngt bekvämt sätt känns det som. änner mig tung, o ja e bara i v19. De här kommer bli intressant ;).
Hade prov i skolan idag. Kul att gå upp o upptäcka att ja inte hinner ladda ner kursmaterialet innan ja ska till skolan o ha prov ens. Dessutom va ja dum o gjorde svenska innan, skulle ju satt de på nerladdning direkt.
Efter det frukost och spyor i mängder. Känner mig inte riktigt tipp topp idag. Börjar inse att de bara e o skita i att gå till skolan idag. Får plugga hemma ist. Intressant blir det nästa v också då jag har prov på ons i matte o naturkunskap o inte ens har böcker i de ämnen, eller papper el ngt. Folk har sagt att det fanns att låna på bibblan. O det gjorde det. Bara det att de var ugn en mån väntetid på dem.

Utöver det har jag legat vaken inatt av min tandvärk. En tand e helt förstörd. Kan inte bita ihop utan att hålla på o svimma. Bokat tid hos en tandläkare jag brukar gå till som e asdyr. Det positiva e att tiden är på mån morgon o längre kan jag inte vänta. Hör man av sig till folktandvården får man vänta i veckor som bäst men annars månader. OM man inte går till jouren, el akut-folktandvården el vad det heter. Men då fixar de bara det som är mest akut för samma peng som en helt grundlig undersökning och lite mer saker, fixar liksom BARA det som gör ondast. resten kollar de knappt på. Sen får man en till tid direkt efter till det andra som kostar minst lika mkt. Så billigt blir det ju ändå inte då. Gick till akutfolktandvården o fixade mina framtänder när jag slagit av dem. De satte in en sockerbitsstor bit på båda tänderna, som var ORANGE, skitstor, obehaglig o skiiiitful. De sa att de fixar inget estetiskt på deras akuttider, njo tack, men att göra det anskrämligt fult?!
Sen skulle ja få gå så i ngn mån innan de skulle fixa ngt. Dessutom kostade det besöket 1000kr.

Då går ja heller till en privat klinik, som gör det nu, gör det bra o gör det snyggt o kollar ALLT. Även om det kostar ngr hundra mer.

Är så stressad för det är så många jag velat träffa av mina vänner nu, men är så jäkla mkt som händer. Flytt, tandvärk, plugg, kramper osv osv.

Hoppas det blir lugnare snart.... puuuh.

hungrig o sugen!

Ja vill ha pommac o tomat =S

Plugga and the Moster L is back!!!

Moster L is now back from her trip to London!!! Yaaay.... Morbror P och Mormor har ju med kommit hem, o det är minst lika roligt!!!

Ska träffa La Liga imorgon! Visa min nya lya o mina nya bristningar ;)!
Ska bli kul. Är så sjukt stressad med pluggandet. Ligger sjukt efter nu med flytten. Känns som jag knappt hinner med att andas. O inte har ja böcker i alla ämnen. Prov nästa v på 3 kapitel i matte, ingen bok. Ehmmm...

Men jag hann med en kopp kaffe hos grannen Gummsan. Men kaffe måste man ju ha. Nu back to buisness....

Flytt, Panik och Firat Gubben 30 år!!!

Inte kunnat el hunnit skriva något inlägg den senaste veckan.
Har ju haft en flytt och tänka på. Inte var vi förberedda, hade inget släp. O nytjade ingen bärhjälp. Förutom Mr M som var en ängel och hjälpte oss med säng och byra. Kvällen slutade med pizza och chips, trevligt och gott!
Ändock har det gått relativt smätfritt. De som varit o kollat på lägenheten säger som vi. Att fastän den är dyrare, mindre o lister osv kanske inte är så jätteroliga, så är den bättre än förra. Mer barnvänligt, charmigare, mr praktisk. Vi kör med tvättmaskinen för fullt ;) (iof har vi inte tänkt att anv den jämt nu, iaf inte innan barnet. Eftersom det är lättare att bli av med katthåren om den får tumlas. Men låt mig lyxa lite för **** ;)..).

Känns lite knäppt att bo så nära Gumsan Gubben och Söta C, men ROLIGT!
Sitter med datorn i köket nu, ska eg ha den på "kontoret" som sedan ska bli babyrum. Men det var lite för mörkt där. När jag sitter här vid bordet är det svårt att inte kolla om hon är i köket ;). Hehe

Igår fyllde Gubben 30 år!
Det var väldigt trevligt! Gott fika!!! Sen åt vi ihop. Kollade på filmen American history X. Bra film det där.
När jag satt och klappade magen kände jag en jättetydlig spark på handen. Typiskt att Papi inte kände ngt. Med tanke på att jag aldrig vet när Pyret ska röra sig är det ju naturligtvis lite svårt att tajma in. Men väldigt häftigt.
Rörelserna har börjat kännas mer och mer rejält. Helt otroligt. Den rör sig mest på kvällen/natten. Lite på morgonen men inte så mkt förmiddagar/lunch.

Lekte med en liten pojke igår, lille Cornelis. Sockersöt. Det är Gubbens systerson. Väldigt söt o go. Ville ta med honom hem haha.
Systern hade ju med sig 2 döttrar också som var jättetrevliga o fina med. Men de var för stora för o lyfta upp o slänga på ;).

Kusse Å kom förbi sen på kvällen m Moster J. Moster J var ledsen. Hon gick hem sedan och Kusse Å bjöd på taco. Det var gott, trevligt men lite sent. Vakna som ett lik idag och måste ta tag i alla läxor. Ojoj lite panik har ja allt :S. Usch och fy.
Nu blir det en sen frukost!!!

RSS 2.0