Lilypie First Birthday tickers

Mera förvärkar....

glömde ju nämna att den här morgonen har jag haft MYCKET och starka förvärkar... Känner av en ökning men likväl inget regelbundet. Fått mäta tider emellan osv. Spännande men tror ändå att han kommer 7e sept el efter.
Fint folk kommer alltid sent!

Humöret på topp!

Undrar hur länge det håller i sig =)!
Tror att jag är i ngn form av euforiskt rus av det faktumet  att jag snart kommer få träffa min son ♥. Helt sjukt...

Det fysiska är dock INTE tipp topp. Kroppen är helt fantastisk men jag kan verkligen inte förstå hur det kan vara så att man har kramper som framkallar jordens träningsvärk (skämtar verkligen inte, vissa dagar efter att jag haft jordens förvärkar kan ja kanppt lyfta armarna rakt upp) el inte får ngn sömn alls. Hur ska man då kunna ta hand om en liten.

En sak som stör mig är när folk säger att "värre blir det" och syftar på när man fått barnet. Tala för Er själva, jag sover i snitt ngr tim om dagen och så har det varit bra länge. Sprutor, foglossning, nerver i kläm, vena cava-nerver som smiter åt, halsbränna  o det är bara en liten del av allt...hej o hå... Ser fram emot att slippa allt detta.

Ser fram emot mys i soffan med Papi ikväll!!!

Kram på Er!!!

Proppen gick...

"Slemproppen" gick förut idag. Och då snackar jag inte El-propp utan den "proppen" gravida har i livmoderhalsen.
Blev helt nervös och tänkte att det kanske började bli dags nu. Men på nätet står det att det bara är en indikation att det kan sätta igång om 1-14 dgr. Då han är beräknad om ca 1 v så säger det sig nästan självt. Proppen kan tom tydligen "komma tillbaka" alltså man kan börja bilda en ny. Så det säger mig inte så jättemkt att den gått. Däremot är det ju väldigt kul att märka av att det händer grejer med kroppen. Och många som skrivit om sina egna upplevelser berättar att förlossningen satt igång "några timmar efter att proppen gick" eller "några dagar"! Så spännande är det ju allt!

Igår hände inte mkt...

Var kvar hos Mormor ett tag. Papi kom dit och gav mig sprutan. Sen låg han och var bakis i soffan haha.
Var kvar till kanske 18-tiden??? Minns inte exakt.

Åkte till Coop för att handla grejer till middagen (var eg tänkt att vi skulle gå ut och äta men det blev alldeles för sent). Väl inne på Coop fick jag kramper i innerlåret som spred sig upp till grenen. INTE kul alls. Papi förstod liksom inte allvaret för när kramperna kom höll jag på att ramla ihop helt och hållet. Halta mig iväg ut och satta mig på en stol. Jätteobehagligt var det. Papi kom springandes med korgen med varor, betalade och packade påsen. Men då vi inte fått med oss allt bestämde vi oss för att gå in igen och hämta det sista. Mådde liiiiiiiite bättre av att ha vilat också. När jag väl höll Papis hand gick det bättre. Han kände ju direkt då jag fick kramper då och hjälpte mig genom att stötta mig.
Så himla otäckt att vara så hjälplös. Att det just gör ont kan jag leva med, men hjälplösheten är det värsta. Jag förbannade Coop något så oerhört över att de inte hade räcken för mig att hålla mig i när jag skulle ut fr kassan till entrén.

Samtidigt inne på Coop hade jag fått rejäla förvärkar som satt i. Jag måste sett festlig ut, haltandes skrikandes svettandes och hysterisk inne i butiken haha.

Vi satte oss i bilen, Papi fick springa in på Priso och köpa det sista vi missat att köpa på Coop. Väldigt omständig shopping det där!
Blev bogserad upp till lägenheten. Sen fixade Älsklingen taco. Mkt gott! Värkar fanns kvar, och de var starka men avtog och blev aldrig regelbundna. Så mkt som de känns hoppas jag dock att man åtminstonde öppnat sig lite så att det gjort "nytta"!
Somnade i soffan. Men väl i sängen kunde jag inte somna försen efter kl6. Vaknade sen kl9. Så jag är trött idag =S!!!

Gårdagen!

Spenderades med att bli bortskämd av Moster L, Mormor och Morbror P. Det var filmkväll, såg två roliga komedier och åt goooood mat. Kyckling och pommes med massa grönsaker till. Sen blev det snacks!
Moster L fixade tom en liten skål åt mig så jag inte behövde sträcka mig. GULLE!!!
Lyyyyx!

Vaknade för ngr tim sen inne i mammas dubbelsäng. Gud vad skönt jag sovit. Men måste erkänna att jag saknat Papi också. Tänk att jag som flängt runt så mkt i mitt liv ändå kan vara så hemmakär haha!!!

Men vad trevligt det var igår!!! Nu stör jag mig bara på att det känns som om piercingen (i naveln)  håller på att ge helt vika. Ser inte så illa ut men känns!!!

Får se vad som händer idag då. Så trist att man vaknar så tidigt jämt!!!


Hejsan!

Idag ska Papi på personalfest. kul för honom. Han behöver komma ut lite. Själv funderar jag på att spendera kvällen med Mormor Moster L och Morbror P!
Jag vill ju självklart det. Men jag kan vara lite för lat för att ta mig dit, el kanske "bara" väljer att sova hela kvällen. Det skulle vara skönt det också.
Har så ont i ryggen också sedan gårdagens bravader så helt enkelt är det inte alla gånger att ta sig från punkt a till b hehe. Får se om Papi har möjlighet att skjutsa sen!

Kul att han ska ut och partaja lite. Han är dålig på sånt annars. Är jämt så trött av jobbet och så....



Frukost!

Idag blir macka med stekt ägg. Lyxigt med tanke på att jag aldrig orkar fixa ngt speciellt avancerat på morgonen annars!
Ska äta och som igår kolla lite på "Unga mödrar", hoppas jag kan få till ett kärringvil i ngn tim på förmiddagen sen! Skulle vara skönt.
Hmm kände nu att jag måste hämta halsbränne-medicin först. Det bränner så mkt att det känns bakom öronen! hehe

Sitter i mina varma mys-byxor och en varm gosig hood med stora vadderade tofflor. Igår kväll gick vi o lade oss med gosiga ljus tända... får sån mysig höst-känsla =D!!! (ingen fara med ljusen, de var i stora säkra lyktor hehe)...

höres sen!♥

Knep och knåp


Klipp o klistra!



Så gjorde jag våra insikts-skydd! Tycker de blev jättefina. Men lite svårt att visa hur de ser ut på bild. Bra nu när det börjar bli svalare så man inte behöver öppna fönstren hela tiden. Så kan jag äntligen ha de uppe hehe =D!

Lite bilder!!!


Smink- (laptop- ) hörnan med den ny-omkädda pallen. En utslagen katt i förgrunden.



Spjälsängen i anslutning till bordet ;)



Hörrö Grabben, kom snart! Vi har redan bäddat ;)! Bährtil syns med på bild! Han spelar upp havs-, hjärt, el val-ljud!



Köpte fårskinn, kunde inte låta bli. Papi har rätt, man vill själv ligga på den! Lejonet är inte bara ett lejon, ty hans svans spelar ljuv musik!




En egenhändigt sydd åkpåse (??? vet inte om det heter så men har sett att folk refererar sånna här dressar med det ordet iaf).



Åkpåse-hållaren fick vara med på ett hörn! Påsen är fiffig för ett hål gömmer sig i fickan och likadant där bak på påsen. Så går att ha i bilbarnstolen.



Papi inne i skötbordshörnan. Lika bra han vänjer sig diwekt!!!!



Så här ser ett Djungel-tema skötbord ut om Ni inte visste det!



En egenhändigt "sydd" och dekorerad filt. Katten försöker inte klösa på den även fast det ser så ut. Hon blir bara väckt av en jobbig människa som tyckte att hon skulle posea med filten av ngn lustig anledning.

Kussen Åsa!!!

Kom hit förut, hon styrde upp mitt humör rejäääält!

Vi åkte till tornby-området. Drog in på Systemet, en värld för mig lika bortglömd som mascara-avdelningen på HM. Drömde mig bort till en god matbit med ett glas rödtjut. Vilken huvudbäng jag kommer få av det då!
Men tanken lockar ändå!

Men "party-party" saknar jag inte alls. Visst det kommer kankse bli kul när det väl blir dags. Men inget som lämnat efter sig en stor saknad alls.
Om jag saknar drickat alls så är det som sagt vinet till en god kött-bit. Eller kallt vitt vin till räkor. Massor räkor och massa tillbehör.

Efter det fick jag min dricka på Burger King ;), sen mötte vi upp Papi vid externlagret vid Ikea. Träffade en bekant också som alltid är lika trevlig!

Vi drog (Kussen, Papi o jag) till Max och åt. Mmmm vad gott! Är fortfarande mätt!

Drog hem till mig o Papi, fikade lite på kexchoklad och kakor som Kussen hade m sig. Papi försökte locka kvar henne med löften om skräckfilm (kussens stora svaghet!) men inte ens det gick. Så nu har hon åkt :*(!
Hoppas hon kommer snart igen!

Medans hon var här så var jag så social att jag klädde om min pall som ska stå vid smink-bordet Papi satt upp åt mig. (EG ska jag inte ha det som smink-bord, utan ha det och bara sitta och fån-glo på min son där ifrån. Bordet står nämligen bredvid spjälsängen. Men Papi satte bara upp bordet om jag sa att det var som smink-bord. Så rent officiellt sett är det så ;)..). Ska ta kort så Ni får se hur hörnan blev!!! =D

*§!"%§ *#!&%§** !!!!!!!


Den här dagen är INTE OK.

Jag började dagen med att plockstäda. Gick och tyckte att jag var såååå duktig. Med en hastighet som en halt sköldpadda och svettningar som en galning brukar det inte direkt gå undan. Men idag gick det som smooort!
Hann tom göra rent badrummet grundligt! Skrubbade på som bara den.

Medans merparten av städgrejerna var inkastade i tvättmaskinen (totalt nerkissade visade de sig vara =S... hade ju som sagt besök av en väldigt revirmarkerande katt senast som inte alls var så glad åt Moster Mami denna gång =S). Fick jag nöja mig med att anv vanliga handdukar till städningen. Men det gick ju helt OK.
Humöret hade sjunkit ngt med tanke på kiss-stanken av städgrejerna. Frågan är ju fortfarande om de kommer gå att anv sen. Hejdå ?, till sweep-moppen eller vad den heter.
Men jag var fortfarande "fit for fight"!

En sak som dock irriterat mig ngt så oerhört är att katten kissade ju på våra skor. Papi och jag fick slänga flera par då de var heeeelt indränkta och stanken var inte av denna värld. Men jag utgår ju ifrån att om man hittar en enorm nerkissad hög med saker. Att man då går igenom dem. Eller gör rent HELA det området. Så är inte fallet med Papi förstår ni. Utan han tog tydl bort det som definitv var nerkissat och skrubbade lite på ett hörn där det var uppenbart att katten kissat ner. Lite förargligt kan jag tycka då jag trodde att han gjorde rent ****** efter det att han hittat det. Men alla tänker vi olika.

I Papis värld betyder dock ordet "städa" (efter det att Mami kommit på honom flera veckor efteråt med att inte städat den nedkissade högen ordentligt) att bära ut det på loftgången.
Där har ni förklaringen till att det har stått 6 par skor där ute, en kattlådespade, en burk som inte används till ngt, plastpåse och pet-burkar. Papi har nämligen städat då. Innan han bar ut skorna hamnade också ett par i diskhon!??? Det var Gummsan som hittade dem där. Som svar på frågan varför vi hade skor i diskhon kunde jag inte annat än se ut som ett frågetecken jag själv!

Nej men jag hade ju fått nog av våran soptipp-inspirerade loftgång a lá Papi. Så jag började skölja av skorna var för sig i handfatet (det nyligen in till perfektion renskrubbade) för att sedan lägga de i badkaret för rengöring. Tanken var sedan att de som kan tvättas i maskin ska det efter att det värsta var borttaget. De var inte ens lite ytligt rengjorda.
Irriterande nog glömde jag bort kranen medans jag höll på att fylla upp handfatet. Höll på att damma i vardagsrummet. Det rann över och han fylla hela våran katt-toa innan jag hörde ngt. In i badrummet där en stor smet av katt-sand hittat sin väg ut fr luckan till katt-toan och fyllt halva golvet.
Var bara att sätta sig på knä (AJAJ) och försöka få upp sörjan.

Efter några timmar och ett nervsamman-brott senare var sörjan upptorkad. Sand i katt-toan på plats. Och skorna som va på uppsköljning åkte in på 30 i maskinen då de fortfarande stank katt-kiss efter en separat handfats-tvätt och ett gemensamt bad i badkaret.
Hur gick det då?

2 par till, adidas-skor åt ******! I soporna... vilken hääääääääääärlig dag!

Katt-stryperi tillåtet i Sverige????
Karl-stryperi tillåtet?????????


Mådde i kroppen vid 14.00 idag som jag brukar göra vid 00.00 annars... vilket är ILLA. Rygg=AV!


Hungrig!

Som en galning, ont i halsen, huvudvärk men glad ändå!
Blir lite frukost, varianten enklare känner jag. Tööööööörstig nuförtiden. Sen ett "Unga mödrar"-race!

Bara 1 vecka 5 dgr kvar!

Nedräkningen har börjat hehe!
Jag tror dock att jag kommer gå över tiden. Bara för att det skulle vara så ironiskt med tanke på att jag har så starka förvärkar (och tidvis långa).
Känns helt otroligt att han snart är här!
Igår träffade jag och Papi en vän till mig som fått en liten. Jääättesöt och fin var han, mamma var också fin ;)!!!
Jonah heter han och är jättecharmig.

Det som är KNÄPPT är att vi var/är beräknade 1 månad exakt emellan våra graviditeter. Och en månad känns ju eg som ingenting. Men när man höll i Söta lille Jonah känns en månad som en evighet. Helt otroligt att grabben jag har i magen enl sjukans beräkningar,inte är mkt mindre än han jag hade i famnen igår (våran är som sagt lite av en tjockis m hehe).

Jag längtar, så mkt! Men samtidigt kan jag inte fatta att jag inte kommer känna av hans hicka, eller kunna klappa på hans utstående knä i min mage. Snart ligger han bredvid istället. På ett sätt vill jag alltid ha kvar honom inne. Är så mysigt, på ett annat får han gärna komma ut nu. Det är tungt, gör litet ont och kan knappt sova om nätterna nu. *läs kan inte alls.

Mami ♥ Pyret

Hittar inte på min sida haha

Letat efter inlägg där jag skrivit om babyshowern. Vet att jag skrivit lite. Men vart när hur???
Med risk för upprepning tycker jag att en liten samanfattning (om så igen) kan passa nu när jag lagt upp lite bilder. Äntligen!


Som sagt Moster L överraskade ju med en traditionell ameriskansk Baby-shower!
Med stor hjälp av sitt party-crew Mormor och Morbror P!
Papi preppa med bord och div grejer åt mig så han skall icke glömmas bort! hehe

Jag själv fick hållas i badrum och fixa mig själv på förmiddagen medans Moster L fixade dekoration, fika och lekar.
Notera ballong-blommorna på loftgången. MYCKET fina. Jag blev jätteglad över hela kalaset. Lekar som var jätteroliga, och jag vann en tänka sig!!!
Leken gick bla ut på att dricka upp vatten i ur en nappflaska. Det var inte lätt kan jag säga. Framförallt inte då den andre finalisten var Katrin (Moster till Papi och en värdig motståndare ;)...) satt bredvid och snuttade flaska för fullt. Jag ville ju se och började skratta så mkt.

God fika var det också!
Anledningen till att jag sitter med världens kortaste shorts är för att det var ugn sommarens hetaste dag dock. Fläkten på max effekt och korsdrag!!! Varmt var det...

Moster L hade jordens överraskning i bakfickan med. Mia med familj kom och hälsade på!!!
Vi hade inte setts på ugn 6 år kom vi fram till!
Jag blev såååååå glad och helt chockad! Hon hade sin familj med sig också, helt underbara killar som gjorde väldigt gott intryck!!!


Tack alla Ni som gjorde kalaset till den lyckade tillställning som det var!
Jag hade jättetrevligt och uppskattade verkligen Erat besök och presenterna var jättefina!!!

En stor eloge till the one and only Party-planner och underbara människan ♥Moster L♥. Med ett hjärta av guld och enorm omtänksamhet!


Baby-shower FOTON! Äntligen!!! Den som väntar på ngt gott.....







En bra dag!

Helt slut efter en väldigt bra dag. Skriver lite om den imorgon för nu är jag helt färdig. Eg skulle jag gått och lagt sig för längesen men var tvungen att vila höfterna i ett varmt bad upptappat av Papi ♥!
Sängen för att spela suduko (stavas?) och hoppas INNERLIGT på en dag imorgon i samma anda som idag...

Sov sött!!!!

Ojojoj

vad han trycker på haha... men som sagt nu får han ge sig. Jag måste lämna in ngr papper som jag inte ens vet vilka det är innan. Kniiip ;)

Halsbränna, lite febrig och hungrig

Pasta och köttfärssås är på gång! Nu helt färdigt tydligen. Kursen på Försäkringskassan var OK. Men inget man inte kan läsa sig till på deras hemsida. Lärde mig mkt, blev samtidigt förvirrad. Fick sitta i salen i nästan 2 tim och höra att "absolut sista dagen att anmäla sig är dagen då barnet anländer" hehe...
Kanske dags att skaffa ett moderskaps-intyg.
Det intyget ska jag sedan skicka till Försäkringskassan för att sedan få tillbaka papper ifrån dem som jag ska fylla i och sedan skicka tillbaka. EFTER det blir jag registrerad hos dem. Hmmm en jäkla tur att han inte kommit än kan jag säga haha. Måste prata med min BM imorgon då jag har tid där. Jösses vad stressad jag är.


Nu ska vi äta och Papi är skiiiiiiitirriterad. När han är så här har jag lust och skälla ut honom. Tur för honom att jag inte har ngn energi så jag orkar inte ens tjaffsa!
Det är för det var längesen han åt. Snacka om jobbig...

Måste därför sluta. Vi höres!


Stora kramar

Inget mer hände...

såklart efter att ha ätit hela choklad-kakan o ananasen. Visst hoppade det igång för ett tag. Men som alltid avtog det!

De senaste dagarna har jag haft rejäla förvärkar från och till men de blir aldrig kontinuerliga. De kan börja öka rejält. För att efter ngr tim förvinna helt och hållet. Så himla typiskt, men har nu kommit till sans med att det antagligen inte blir innan den 7e sept. Att man bara hade "oturen" att få de här rejäla sakerna innan. Men får se det positiva i det hela. Kroppen övar ju.

Vad har hänt utöver det? Hmmm jo vet inte om jag sagt det men är ju fortfarande lite sjuk. En feber som inte riktigt gett med sig. Mår tusen gr bättre än i början av förra veckan men ändå väldigt dåligt. Är öm i kroppen, ont i hals och huvud osch har grymma svettningar (det har ja iof hela tiden nuförtiden... hua).
Skönt att jag får lite sömn nu när Papi varit hemma. Han är också lite sjuk så fick jobba halvdag i fredags o är hemma idag med. Samma symptom som jag hade i början av förra veckan stackaren...

Men jag blir ju så rastlös och kan inte sova då jag är själv hemma. Så igår sov jag till 12, gick upp åt lite, gick och la mig och sov tills ugn 18.30 för att sen nanna kudde 00 igen.
Dock var jag helt dyngsur av tuppisen. Det är ju som sagt ngt som inte är som det ska med kroppen.
Lite skillnad är det från annars. Då man gått och lagt sig sent, inte kunnat sova pga sura uppstötningar, spring på toan, värk i höfter och dyl.

Idag är jag väääääääääääldigt trött igen. Har haft en lång sovmorgon och vaknade upp till en fint uppdukad frukost. Stackars Papi att få styra o ställa med sånt då han är sjuk. Men nu har även han fått vila lite.
Men senare måste jag iväg till Försäkringskassan på kurs. Bokade tid tills idag för tusen år sen. Är sista innan förlossning så får ju omöjligt missa den... herregud! Vet inte om Papi ens kommer kunna följa med. Får se hur han mår.
Utöver det så har jag fått bristningar i min navel-piercing. Så typiskt. Bara ngn vecka kvar av graviditeten och NU spricker det. Svider och så men mest känns det bara så förargligt att det sprack så sent... Ödets ironi...

Nu ska vi äta lite så höres vi. Måste ju uppdatera Er om kursen?

So long ♥

Usch och verkligen fy!!!!!!!

Är trött på att ha riktigt rejäla värkar som "bara" kommer ngn g i tim max. Som jag skrev förut, antingen kommer han snaaaaart. Eller så får jag åtminstonde LITE vila innan dess att han kommer!
Nu har jag iaf satt i mig en hel ananas. Väldigt äckligt, dels för att jag inte var sugen. Men det svider så mkt på tungan när man äter för mycket färsk ananas tycker jag.
Iof var den inte den största ananasen jag sett. Men usch asså.

Nu sätter jag i mig en HEL 200 g choklad-kaka. Fy asså!!!
För det första är jag inte jätteförtjust i godis. För det andra så finns det 2 saker jag mår illa av just nu, det ena är kaffe det andra är CHOKLAD. Men barnmorskor på BB i lkpg säger att det kan sätta igång värk-arbetet! Har även läst det på andra håll på nätet. Trixet är tydligen att äta HELA för det är ngt ämne som det tydl är ganska sparsamt med i kakan. Ngn bit räcker liksom inte.
Jag har nu ätit 4/5. Huuuuaaaa vad illa jag mår. Det roliga är att man tydligen "kom på" att det kunde sätta igång värkarbetet eftersom en blivande mamma som just hade satt i sig en 200 g choklad-kaka hamnade i förlossnings-skedet ganska plötsligt och rejält. Men hallå! Vem *** gör sånt???!!! Smäller i sig en sån stor kaka bara sådär???
Jösses....

Ni undrar säkert om det funkar, och det gör det faktiskt!!!
Men det är inga värkar, bara rejäla samandragningar. Men alltid ngt, håll i er och bli starkare för jag har gärna inte svullat detta i onödan!!!
Mår INTE bra, detta är nog det värsta jag gjort, men inte länge till hoppas jag ;)!

För Er som...

vill veta hur det gick med adaptern?

Papi hade tydl fått den på plats. Medans Händiga Ante bekräftar att det såg bra ut. Tror med andra ord att allt e som det ska. Bra jobbat grabbar!

Nu ska vi bara dubbel trippel (och 20 000 gr till) kolla så den är "safe" och söka på nätet för att se så allt verkligen är OK med den!
Det är viktiga grejer de där...!

Saknas det delar???!

Papi har panik. En godartad panik. Kan man säga så? Jag vet inte och bryr mig inte, säger så ändå.
Han ska få upp en hylla till sovrummet (en sak av 4 som ska upp, men hej o hå det är alltid ngt!). Köpt skruvar till detta, mössor till Bebis i liten storlek ;).
Lite grejer till bb-väskan osv.
Nu står han nere på gården och monterar in adaptern i bilen till Babyskyddet.
Babyskyddet var en del av barnvagns-packetet vi köpte ihop. Nu verkar det som att det saknas ngr delar!!!!
(El så saknas de ngr delar i Söta Papis huvud medans han i panik försöker styra upp saker inför förlossning ;)...)
OM det saknas delar är det INTE kul. Har inte kvar nr till de vi köpte alla grejer av. Och kostade ju en hel del, så inte så roligt att blivit lurade om det nu är så det ligger till =S....

Vad vet jag.
Papi ringde till grannen Ante (tidigare refererad till på bloggen som "GUbben" då han kilar stadigt med "Gumsan" )nu iaf. Han kan fixa det mesta och har MKT MER ERFARENHET av att montera Babyskydds-adaptrar än vad både jag o Papi har tillsammans. Så hoppas det löser sig...
Min tilltro till dem är STOR.

Snart ska jag äta annanas. Det sägs sätta igång värkar. Hellustigt och tydl ska man käka upp ett helt träd med bark o allt för att det ska ens rycka till i livmodern ;). (Tyyyyp iaf, det är min tolkning av vad de sa på "Doctors" för ngr veckor sedan iaf). Men nöden har INGEN lag.
Lustigt bara för jag vet ju inte om jag vill ha ut honom än?
Måste stoppa min amningskudde färdigt först!!!
Snacka om att ens prioritering blir HELT FEL då man är gravid eller allra helst när det börjar närma sig en förlossning. Igår när jag verkligen trodde att "nu är det DAGS, om några tim på sin höjd drar vi till BB!!!". Då förstår Ni, kom jag på att jag planerat att käka taco på kvällen. Hur i ******* skulle det gå ihop med en förlossning???!!!
Sa det till Mormor som närvarade, "JÄGARNS!!!! ja kan INTE förlösa ikväll, ska ju steka köttfärs till taco!!! SYND! får ta det ngn annan dag!"

Nehe Ni... Annanas!!!


Russian roulette m Rihanna



Väldigt bra framförande av Rihanna. Nu kan jag inte hålla mig fr att böla längre. Men bara ena ögat gråter. Så himla kluven är jag ;) knäppt va???

Ojoj värkar!

Igår hade jag REJÄLA förvärkar!
Har haft förvärkar i flera veckor (eller iaf 2??) nu. Men de har eskalerat, både i mängd och hur ont de gör, de senaste 3 dgrna.
Igår var det på gång igen, Mormor var här och tog tider emellan.
(Finns en jättebra sida att mäta med om man nu inte orkar skriva för hand. Ifall det nu är någon som sitter där ute i samma sits som jag ;)... http://www.varktimer.se/ ).

Värkarna är för korta för att det ska kunna hända något. Men visst har något hänt. Magen känns (och ser ut) som den är 1 dm längre ner efter livmoderns enorma träningspass igår.
Idag har jag ONT, i rygg, i nacke och mage! Träningsvärk antar jag att det är =S!
Känner att jag lever, men värkarna är få.

Usch känns som att all smärta och slit igår var "i onödan". Men så är det ju inte. Livmodern tränar ju, träning är aldrig fel =). Men gjorde så ont och var så intensivt emellanåt så trodde verkligen att det var på gång. Tråkigt att återgå till vardagen nu =S.
Har pratat med BB med. Ang sprutor och allt. Man är skapligt otålig. Men samtidigt är det MASSOR som inte är förberett, det mesta tom.
Har inte ens packat BB-väskan. Det skulle Papi göra har vi bestämt så jag antar att den kommer vara färdigpackad 23/8......2012 =S....
Det går ju inte undan då han ska göra sånna saker. Men vad fasen det går ändå. Folk har fött i urminnes tider, utan ryggsäckar, och bindor eller babyskydd ;)!

Idag känner jag mig helt överkörd i kropp och själ dock. Känner mig blåst på konfekten på något vis. Vet att man har värkar och känningar innan. En del starka, men igår var det JÄTTEMKT och inte bara ngn samandragning hit eller dit. Funderar på om jag ska börja böla nu när jag sitter och lyssnar på Pink "I dont believe you" på repeat.
Men att böla är för jobbigt just nu. Orkar inte. Men det skulle va skönt!

Samtidigt är jag såååå glad. Det är snart dags! Helt fantastiskt...

*** va knäpp man blir av att vara gravid! Hjärnan är som gröt....

Bild fr i sommras!


På kolonilotten med ett nerblåst parasoll i bakgrunden. Fia är med-poserska!

Hej igen!

Jag håller vad jag lovar... nu är jag här igen ;)!

Finns inget härligare än att ligga vaken hela natten av kramper (antagligen förvärkar men är för trött för att överanalysera krämporna), sura uppstötningar och kisserier. Det är underbart när förvärkarna vrider tag i livmodern och det på 2 sekunder helt plötsligt får dig att tro att du är mitt i förlossnings-arbetet!
Helt fantastiskt att inte få någon luft knappt när jag ligger ner för lilla Bebis trycker på så mkt. Det känns toppen att det känns som att revbenen går av när Grabben rör sig därinne....
Nej jag är INTE ironisk eller sarkastisk nu... =O. Ni trodde det va?
Jag menar verkligen detta, det ÄR härligt, underbart, fantastiskt, toppen. För allt detta leder mig närmare Bebis!!!

Han gör sig redo, kroppen gör sig redo. Och Bebis tänker "om jag gör såååå här kan jag nog komma om ngr veckor"! Min livmoder tänker "här ska tränas!" och den blivande mamman är MEGAPEPP!!!!!!!!!
=D

Läängtar ♥♥♥

Det var längesen!

Jag har nu fått höra av ett flertal olika källor att jag måste skärpa mig och uppdatera bloggen. Jag läser då in i detta och tycker det är ytterst kul att inlägg efterfrågas.
Att en människa vars vardag kantas av soff-sitteri, en o annan värk, svulleri och dåliga musikstil brist på inlägg efterfrågas av en del.

Därför skall jag nu skärpa mig! Dags att uppdatera som bara den.
Hade tänkt att uppdatera järnet imorgon. Kanske lägga upp bilder från babyshowern?!

Idag har jag:
Vaknat, ätit, kastat upp, ätit, kastat upp, blivit arg på katten Trulsa som vi är kattvakt åt för att hon tvingar mig upp ur soffan när jag har extrema kramper i buken för att hon kissat på fel ställe, blivit sams m Trulsa när hon kommer och vill kela, försökt sova, misslyckats, ätit, kastat upp, smsat Papi, hälsat på hos grannen och blivit serverad kaffe, senare blivit serverad hemmagjorda piroger gjorda av karlarna, haft jordens förvärkar, uppdaterat bloggen.

Ska:
få spruta, ta 3 olika mediciner, försöka sova gott, antagligen misslyckas!

Tävlingar!


Jag tävlar om en filt och bok från Lilla W hos Agnes!




Jag tävlar om ett påslakanset för vagn/vagga i valfri färg från Simpleworld hos Agnes!



Jag tävlar om ett presentkort från Koolabah hos Agnes!





Uträkning

Du är på dag 252 av 280. (90%).

 
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 6 fulla dagar (v35+6).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 sep 2010
Du har 28 dagar kvar till beräknad förlossning.

RSS 2.0