Lilypie First Birthday tickers

*§!"%§ *#!&%§** !!!!!!!


Den här dagen är INTE OK.

Jag började dagen med att plockstäda. Gick och tyckte att jag var såååå duktig. Med en hastighet som en halt sköldpadda och svettningar som en galning brukar det inte direkt gå undan. Men idag gick det som smooort!
Hann tom göra rent badrummet grundligt! Skrubbade på som bara den.

Medans merparten av städgrejerna var inkastade i tvättmaskinen (totalt nerkissade visade de sig vara =S... hade ju som sagt besök av en väldigt revirmarkerande katt senast som inte alls var så glad åt Moster Mami denna gång =S). Fick jag nöja mig med att anv vanliga handdukar till städningen. Men det gick ju helt OK.
Humöret hade sjunkit ngt med tanke på kiss-stanken av städgrejerna. Frågan är ju fortfarande om de kommer gå att anv sen. Hejdå ?, till sweep-moppen eller vad den heter.
Men jag var fortfarande "fit for fight"!

En sak som dock irriterat mig ngt så oerhört är att katten kissade ju på våra skor. Papi och jag fick slänga flera par då de var heeeelt indränkta och stanken var inte av denna värld. Men jag utgår ju ifrån att om man hittar en enorm nerkissad hög med saker. Att man då går igenom dem. Eller gör rent HELA det området. Så är inte fallet med Papi förstår ni. Utan han tog tydl bort det som definitv var nerkissat och skrubbade lite på ett hörn där det var uppenbart att katten kissat ner. Lite förargligt kan jag tycka då jag trodde att han gjorde rent ****** efter det att han hittat det. Men alla tänker vi olika.

I Papis värld betyder dock ordet "städa" (efter det att Mami kommit på honom flera veckor efteråt med att inte städat den nedkissade högen ordentligt) att bära ut det på loftgången.
Där har ni förklaringen till att det har stått 6 par skor där ute, en kattlådespade, en burk som inte används till ngt, plastpåse och pet-burkar. Papi har nämligen städat då. Innan han bar ut skorna hamnade också ett par i diskhon!??? Det var Gummsan som hittade dem där. Som svar på frågan varför vi hade skor i diskhon kunde jag inte annat än se ut som ett frågetecken jag själv!

Nej men jag hade ju fått nog av våran soptipp-inspirerade loftgång a lá Papi. Så jag började skölja av skorna var för sig i handfatet (det nyligen in till perfektion renskrubbade) för att sedan lägga de i badkaret för rengöring. Tanken var sedan att de som kan tvättas i maskin ska det efter att det värsta var borttaget. De var inte ens lite ytligt rengjorda.
Irriterande nog glömde jag bort kranen medans jag höll på att fylla upp handfatet. Höll på att damma i vardagsrummet. Det rann över och han fylla hela våran katt-toa innan jag hörde ngt. In i badrummet där en stor smet av katt-sand hittat sin väg ut fr luckan till katt-toan och fyllt halva golvet.
Var bara att sätta sig på knä (AJAJ) och försöka få upp sörjan.

Efter några timmar och ett nervsamman-brott senare var sörjan upptorkad. Sand i katt-toan på plats. Och skorna som va på uppsköljning åkte in på 30 i maskinen då de fortfarande stank katt-kiss efter en separat handfats-tvätt och ett gemensamt bad i badkaret.
Hur gick det då?

2 par till, adidas-skor åt ******! I soporna... vilken hääääääääääärlig dag!

Katt-stryperi tillåtet i Sverige????
Karl-stryperi tillåtet?????????


Mådde i kroppen vid 14.00 idag som jag brukar göra vid 00.00 annars... vilket är ILLA. Rygg=AV!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0