Lilypie First Birthday tickers

Bä bä vita lamm....

är så roligt. Papi sjunger ju för magen nuförtiden. Hade nämnt för honom att han skulle göra det. Men det krävdes att han skulle få "skäll" inför 10 andra pappor på föräldra-utbildningen för att han skulle ta ton. Hehe

Det exellenta låt-valet landade på "Bä bä vita lamm". Han har hållt på ett tag nu. Är det mysigaste som finns när han ligger bredvid magen och sjunger. Helt fantastiskt är det också att han ALLTID svamlar till det vid "......heldagsrock.... åt..... faaaaar?". Han vet liksom inte vem det är som ska få vad i sången, hur många gånger jag än försöker säga det. Blir liksom "2 små stumpor åt far och söndagskjol åt lille lillebror". Att det händer 1 g är ju festligt, men han sjunger ju låten varje kväll. Garvar varje gång, hehe det är så kul. Spelar ingen roll hur tjuriga vi är ;).

Ibörjan sjöng han så fint med. Sen avslutade han med att sjunga skithögt "TJOOHOOO!!!". Försökte på ett pedagogiskt vis förklara att vi ska försöka söva Ungen, inte skrämma ihjäl honom haha. Nu säger "shhhh shhh" ist lugnt och fint, mycket bättre!!!

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: mormor

Gulligt att Papi sjunger godnatt-visor!!!!

2010-06-13 @ 16:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0