Lilypie First Birthday tickers

Panik!

För några dgr sedan försökte jag få upp Söta C´s barnvagn (m Moster L och Gummsan) uppför trappen här hemma hos mig. Har nämligen en STOR trapp utomhus upp TILL självaste porten. Och givetvis passade inte hjulen  i "barnvagns-spåren" i trappan.Väl inne i trappuppgången är det ½ + 2 stora trappor upp till min våning. Enkelväg hem till mig är det alltså 4 st trappor. OM man tar den vägen, annars blir det fler ;).


Givetvis ingen hiss. Har smått börjat inse, att om allt går vägen med lilla Räkan så kommer vi nog inte kunna bo kvar =S.
Vi som precis flyttat hit och trivs skitbra!

Hade en plan att ev ha vagnen i Cykelförrådet nedanför alla trappor. Nere vid parkeringen. Men jag menar det blir ju inte så jäkla lätt ändå, att konka på alla grejer. Jag som har reumatism och knappt kommer upp som det är nu ibland.

Vi har kollat på nätet på lite lägenheter 4:or med rimliga hyror. Det finns faktiskt ett par. Men inte i stan, och de som finns inne i stan är ju tyvärr väldigt dyra. Vi hade tur som hittade den här 3:an för 6000kr.
Dessutom är ju inte husen så fagra, men det är väl så. Man får rucka lite på sina krav och önskemål kanske och prioritera HISS kanske. Smidighet och praktiska saker går före det estetiska ;).

Nu måste jag jäkta att göra mig i ordning. Duscha och "må dåligt" innan kalas hemma hos J-familjen :D!


Kommentarer
Postat av: Moster L

Trist det där med trapporna och allt :s Men som jag sagt så är ju det positiva att du märkte de nu.. nu finns det ju som sagt alternativ.. trist, för lägenheten är ju så fin, men allt måste ju allt klaffa och gå ihop! Jobbigt att kånka på vagnen i alla trappor, men det lär ju vara lika jobbigt för dig när du är höggravid att flåsa dig upp.. Äsch, jag förblir positiv och säger att det löser sig, som vanligt =) Man får fixa egna lösningar om man inte hittar några :P

2010-01-09 @ 17:35:19
Postat av: Mami

jag känner mig också positiv ang det. Klart man hittar ngt annat. Bara lite "typiskt". Och vi flyttade ju hit med orden "vi flyttar aldrig igen" ;). Men de blir väl en av första uppoffringarna o de gör man ju så gärna

2010-01-09 @ 17:40:41
Postat av: Moster L

Aa så länge det funkar med vagn och räkan :) skitjobbigt att flytta, men ni hittar nog något. skönt att ni kan leta rätt länge innan ni beslutar er :)

2010-01-09 @ 18:54:21
Postat av: Mormor

ja, flytta är ju inte så kul med allt packande och all städning men men... Det kommer att bli så bra i slutändan Kram

2010-01-09 @ 19:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0