Lilypie First Birthday tickers

Specialist mödravården!

Så nu har man varit på besök på Specialist mvc. Jag och Papi satt och åt en macka i väntrummet medans vi väntade på barnmorskan.
Träffade en jag var bekant med i väntrummet, så himla typiskt. Vi som inte är offentliga med att vi väntar barn än.

Barnmorskan var jättetrevlig! Fick 3 nya möten inbokade direkt. Den 24/2 är det Ul som gäller. Då ska vi även göra ett KUB-test via Ultraljudet.
Hon svarade på väldigt många frågor. Var så tacksam över att Papi var med. Han var så oerhört stort stöd. Min hjälte är han verkligen. Råimpad av hans positiva energi!!!

Hon berättade för oss att vi kommer få fler Ul än vad friska gravida kommer få. Det kändes riktigt gött att få massor Ul! Som plåster på såren kändes det som. Med tanke på att hon precis berättat dessförinnan att jag, världens mest nålräddaste människa, måste ge mig själv sprutor i magen varje dag av graviditeten och 3-6 mån efteråt.
Löper större risk för blodpropp nämligen. Sprutan är blodförtunnande.









Jag har alltid sagt att jag är så impad av alla som ger sig själv sprutor och att jag aldrig skulle kunna göra det. Jag har verkligen försökt att sticka mig i fingret med Min Morbrors diabetes-grej. Men klarar verkligen inte av det. Är inte rädd för smärtan, inte det minsta. Men jag gillar inte nålar. Eller att se de skära in genom hud. Blir svimfärdig av det. Som tur är var ju som sagt Papi med. Han var så oerhört lugn och glad över att han sakta börjar inse att han ska bli pappa, att min panik aldrig hann bryta ut. 
Däremot smittade hans lugn av sig. Tycker inte alls att det är så farligt längre och helt värt det.

Han har redan gett mig första sprutan. Ja för givetvis kommer det bli han som får ge mig den hehe.
Gjode inte alls ont förutom när vätskan sprutades in och det var inte så farligt. Kommer få lite blåmärken men va fasen ;)!




Efter besöket på Us blev det en fika med Lizzy. Väldigt trevligt. Satt och fikade jättelänge! Hoppas jag att vi gör om snart!!!

Nu är jag jättetrött så ska sova. Ville bara uppdatera Er om besöket!!!


Massor med kramar ♥
 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Viken tur att vi har Papi!!!!!!!! Tack för att du tar hand om min dotter!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-09 @ 22:38:23
Postat av: Morfar

Såhär i efterhand kan jag berätta att Papis "oerhörda lugn" bara var teater, jag synade honom och han var nervös,,, ;P

2010-02-10 @ 16:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0